Adventure ja kuntorastit 23.05.2017

Selkien Sisu Adventure järjestää kaikille avoimen matalankynnyksen seikkailutreenin kuntorastitapahtuman yhteydessä Kulhossa tiistaina 23.5.2017. Lajeina on pyöräsuunnistus, suunnistus, melonta sekä Quest (yllätystehtävä).

HUOM!! Pidä ajonopeus Siprin tiellä kurissa!! Maksiminopeus 50 km/h, asutuksen kohdalla 40km/h!!!

Tapahtuman alustavat tiedot (lisää päivitetään myöhemmin):

Sarjat ja matkat (voi mennä yksin tai 2-3 hengen ryhmissä):

Starter (30-60min/4-6km), sopii ensikertalaisille sekä lapsille ja nuorille. Matkat: polkuihin tukeutuva suunnistus 1,5-2km (kuntorastien D-rata), polkuihin tukeutuva pyöräsuunnistus 3-4km. Lisäksi Quest-tehtävä.

Kunto (1,5-2h), sopii ensikertalaisille ja kohtuullisen suunnistustaidon omaaville. Matkat: pyöräsuunnistus 6-10 km, helppo suunnistus 2,5-3km (kuntorastien C-rata) ja melonta 1-2km. Lisäksi Quest-tehtävä.

Sisu (2,5-3,5h), sopii itsensä haastajille sekä kokeneemmille harrastajille. Matkat: pyöräsuunnistus 15-20km, keskivaikea suunnistus 4km (kuntorastien B-rataa vastaava), melonta 3-4km. Mahdollisesti myös rullaluistelu. Lisäksi Quest-tehtävä.

Hinnat (alle 18-vuotiaat -5€):
Starter 10€/henkilö
Kunto 15€/henkilö
Sisu 20€/henkilö

Sisältää laadukkaat kartat ja radat, tulokset ja väliajat sekä melontakaluston. Oma vapaavalintainen melontakalusto on mahdollinen. Tällöin alennus -5€/henkilö. Melonnan lähtörastilla on tarkoitus olla muun lajin hajontalenkki ja/tai quest, joka mahdollistaa, että yhtä kajakkia/kanoottia voi käyttää useampi tiimi.

Ajanotto: Käytössä emit-leimaus. Leimasimia vuokrattavana, hinta 2€.

Pakolliset välineet: Kompassi ja polkupyörä (+kypärä), jolla voi mennä hiekkateitä pitkin.
Suositellut välineet: juomapullo, karttamuovi, re

LÄHDÖT: Vapaavalintainen lähtöajankohta klo 16.00 - 18.30 välisenä aikana.
MAALI SULKEUTUU klo 20.30.
Harjoitus on mahdollista käydä tekemässä ennen/jälkeen tapahtuman ilman virallista ajanottoa ja rasteja. Kysy lisää, jos kiinnostuit (selkiensisu@gmail.com).

Ennakkoilmoittautumiset perjantaihin 19.5.2017 klo 24 mennessä sähköpostitse selkiensisu@gmail.com. Ilmoita samalla mahdollinen emitin numero sekä onko käytössäsi oma melontakalusto. Maksut käteisellä paikan päällä, varaa tasaraha.

Opastus paikalle Kulhon liikenneympyrästä.

LISÄTIETOJA PÄIVITETÄÄN ENNEN TAPAHTUMAA TÄLLE SIVULLE.

TERVETULOA!